StartsidenBoJobbeKultur/fritidTuristinfo

Julekonsert i Vinje kirke

Arne Opsal Hop er en musiker/artist på 50 år, bosatt i Kristiansund og opprinnelig fra Vinjefjord i Hemne. Nå kommer han «heim» for å holde julekonsert både i Vinje kirke 1. desember og i Hemne kirke 8. desember
nyhetsbilde
typebilde
Aktivitet
 

Dato: Søndag 01. desember 2019
Tid: kl. 18:00 - 19:30
Sted: Vinje kirke
Pris: 200,-
Arrangør: Vinje menighet

Arne har hatt musikk som fast virke og yrke siden 1999, men hans artistkarriere strekker seg over 35 år tilbake fra han var 15 år da han startet sitt første band/orkester Neon. I år feirer han 35 års jubileum som artist og 20 år som profesjonell trubadur.

Med gitaren og sang har han turnert opp og ned i Norges land i løpet av disse årene og har med dette blitt en kjent artist med utallige spillejobber bak seg. I 2017 fikk han ideen om å designe en Julekonsert basert på gitar og sang alene og med julemusikk og klassiske innslag som basis for repertoaret. Det ble en suksess som manet til en ny og bedre konsert året etter. Det er nok mange som ser frem til et gjensyn med Arne´s tolkninger av disse samt de nye som er med.

Vi ønsker og håper at mange vil komme og la julefreden senke seg til Arne´s toner i denne førjulstiden i 2019.

Billetter kr 200,- kan forhåndsbestilles på VIPPS til 97 70 61 34 med navn pr person + merk med kode «Vinjeøra». Det blir også billettsalg i døra.

Arrangør: Vinje menighetsråd.