StartsidenBoJobbeKultur/fritidTuristinfo

Kommunepoker Heim - seseong 3

Norges største pokerturnering, Kommunepoker, ruller i dag ut onlinefilten i det som snart blir nye Heim kommune for sesong 3. Andreas Stamnestrø (bildet) fra Hemne er regjerende norgesmester.
nyhetsbilde
typebilde
Aktivitet
 

Dato: Torsdag 12. desember 2019
Tid: kl. 20:00
Sted: Kyrksæterøra videregående skole
Pris:
Arrangør:

I kveld går sesong 3 av Kommunepoker av stabelen ved Kyrksæterøra videregående skole. Andreas Stamnestrø (bildet) er regjerende norgesmester. 28-åringen vant Kommunepoker-turneringen i Hemne under sesong 2, og vant deretter fylkesfinalen i Trøndelag. Det artige med den historien, er at han fulgte i fotsporene til sin sjef Emil Solberg fra sesong 1. Forskjellen på byggmester og tømrer, var at Andreas Stamnestrø klarte det sjefen ikke maktet - å vinne norgesfinalen i Tallinn.

Nå er snart Hemne en del av Heim kommune, og derfor blir dagens tittel i tillegg historisk - som den første kommunemester fra Heim gjennom tidene.

Alle kommunemestere i Trøndelag møtes i fylkesfinalen før jul. Vinneren der spiller Norgesfinalen mot de andre fylkesmesterne.

Kommunepoker har i begge sine to første sesonger markert seg som Norges største pokerturnering. 2 063 spillere gjorde lavterskel-satsingen til Norges største pokerturnering på direkten. I sesong 2 ble turneringen enda større med 2 513 spillere.

- Mye av konseptet Kommunepoker er tuftet på dueller mellom venner, arbeidskollegaer, naboer, bekjente og slekt. I enkelte kommuner de to første sesongene var det søskenpar, og selv mor mot sønn i en fylkesfinale. Det er premier som gjør dette til en turnering med kjempeverdi. Den største og viktigste premien er selvsagt Kommunemestertittelen. Der ligger det blytung prestisje, siden det kun er en mester i hver kommune. Dermed er man kommunens beste pokerspiller, sier talsmann Rolf Hansen i Coolbet.

I sesong 3 vil Norgesfinalen spilles live i Tallinn i mai 2020. Der kåres Norges beste pokerspiller.

- Finalen streames live med profilerte og kjente kommentatorer. Et konsept som virkelig har slått an de to første sesongene. Kommunepoker er en hyggeturnering med lav innsats, der alt fra proffer til ”vanlig mann og kvinne i gata” kan delta, avslutter talsmann Rolf Hansen i Coolbets kommunepoker.


Les mer om Kommunepoker Heim her:

https://www.facebook.com/events/443318173266124/


Kommunepoker hjemmeside:

https://www.kommunepoker.com