StartsidenBoJobbeKultur/fritidTuristinfo

Konsert med Kristian Raanes og Siri Vølstad Jensen

Idol-finalist Kristian Raanes fra Orkdal tar med seg Siri Vølstad Jensen når han holder konsert i KulØr'n 26. januar. Nå er billettene lagt ut for salg - løp og kjøp!
nyhetsbilde
typebilde
Aktivitet
 

Dato: Søndag 26. januar 2020
Tid: kl. 20:00 - 22:00
Sted: KulØr`n
Pris: 190
Arrangør: Hemne Bygdekino

Kjøpe billetter

  • Last ned appen "eBillett" og kjøp billett der (iPhone / Android)
  • Kjøp billetter på nettet her
  • Kjøp på Hemne Frivilligsentral man-fre 10.00-14.00 (kort/kontant)
  • Kjøp billett i døra (kort/kontant)

Siri Vølstad Jensen ble i 2013 den yngste vinneren av Idol Norge noensinne. Siden den gang har hun deltatt i en rekke folkekjære TV-program som Allsang på Grensen, Sommertid og Beat for Beat m.fl. I de senere år har hun ligget under den musikalske radaren og vi kan endelig glede oss til et gjenhør med Siri, denne gangen på en miniturné i samarbeid med Kristian Raanes. 

Raanes er en ung og fremadstormende musiker fra Orkdal i Sør-Trøndelag. Allerede som 16-åring begynte folk å bruke han aktivt som gitarist, og siden 2015 har han også fått bevist at han både kan synge, skrive og produsere musikk. Med en solid andreplass i fjorårets utgave av Idol i ryggen legger han og Idol-vinneren fra 2013 ut på en liten turné hvor de byr på nydelig og variert musikk. Begge har de sterke røtter i countrysjangeren, og sammen vil de by på et knippe av sine favorittlåter, samt egenkomponert musikk.