StartsidenBoJobbeKultur/fritidTuristinfo

Frieriet i Wesselgården 1 (UTSOLGT)

Hemne Teaterlag, i samarbeid med Andreas Ven Langø, er stolte av å presentere sommerens store begivenhet. Humor og intriger står sentralt i den nyskrevne komedien "Frieriet" 21. og 22. juli.
nyhetsbilde
typebilde
Aktivitet
 

Dato: Fredag 21. juli 2017
Tid: kl. 17:00 - 18:00
Sted: Wesselgården
Pris: Voksen: 210, Barn: 110,-.
Arrangør: Hemne Teaterlag

Kjøpe billetter

  • Last ned appen "eBillett" og kjøp billett der (iPhone / Android)
  • Kjøp billetter på nettet her
  • Kjøp på Hemne Frivilligsentral man-fre 10.00-14.00 (kort/kontant)
  • Kjøp billett i døra (kort/kontant)

Billetter

  • Det er 2 forestillinger:  21.07. kl. 17.00 og 22.07. kl. 16.00
  • Last ned appen "eBillett" og kjøp billett der (iPhone / Android)
  • Kjøp billetter på nettet (UTSOLGT)
  • Kjøp på Hemne Frivilligsentral man-fre 10.00-14.00 (kort/kontant)
  • Det blir også salg før forestillingen

Om forestillingen

Årets spel i Wesselgården handler om penger, kjærlighet og klesvask.

I Wesselgården på Kyrksæterøra bor en husbond og husfrue. Husbonden er svært opptatt av penger og veldig lite opptatt av å betale tilbake lån. Kreditorene står i kø, men så lenge han holder pengene skjult går alt bra. Husfrua på sin side er svært glad i å bruke penger og skulle gjerne sett at huset blir pusset opp.

Den dagen vi møter dem kommer deres datter hjem fra studier i Bergen. Hun gleder seg til å komme hjem til sine foreldre, men mest av alt gleder hun seg til å komme hjem til den mann hun har lovet sitt hjerte: den svenske gårdsdrengen. Men en fattig dreng er ikke et godt parti i foreldrenes øyne, og det blir ikke bedre av at den litt nervøse, litt hypokondriske, men veldig rike nabogutten kommer for å fri.

Det er duket for en serie med forviklinger, der penger skifter hender, der løgn blir til sannhet, og der klesvasken skjuler mer enn man skulle tro. Og bryllup blir det. Men hvem som gifter seg med hvem, ja det må man komme til Wesselgården for å se.

Manus og regi: Andreas Langø Ven.

Om manusforfatter

Andreas Ven Langø er blitt et kjent navn i den kjære bygda vår. Etter suksess med tidligere oppsetninger i Wesselgården, og gode tilbakemeldinger i forbindelse med Hemnerevyen 2017: "SiomSi", ligger nok et manus klart spesialskrevet for Hemne. Andreas har erfaring fra diverse teaterprosjekter både i inn- og utland, men vender stadig tilbake til Hemne. Og hvis vi skal tro ryktene kommer han snart hjem for godt.

> Les omtale i Søvesten

Frieriet Stor