StartsidenBoJobbeKultur/fritidTuristinfo
Vi jobber med å flytte innholdet på Hemneportalen over på en ny plattform for hele Heim.
Foreløpig er foreningsregister og kalender fjernet fra Hemneportalen.
Vi skal snart få denne informasjonen ut på et nytt sted.

Hemne Husflidslag

- holder norske tradisjoner levende
nyhetsbilde
typebilde
Info

Oppdatert: 24.08.11

I sentrum av Kyrksæterøra holdes norske tradisjoner levende. Gamle husflidstradisjoner. Veving, bregding, hakking, treskjæring og sågar sliping av kniver. Og så mye mer. Og det er takket være Hemne Husflidslag (stiftet i 1982) at tradisjonene holdes i hevd, med stort sosialt fokus.

I Øragata står 12 vevstoler med forskjellig renning til disposisjon for sine rundt 50 medlemmer, og 8-10 er klar for de som ønsker å delta på kurs. Men det er ikke bare vevkurs Hemne Husflidslag holder. Varierte aktiviteter for enhver smak kan man kurses i, og ønsker om kurs vil nok også kunne prege kurslista.

Hver andre tirsdag i måneden treffes medlemmene på Vevstua for å utveksle erfaringer over en kaffekopp. Og hver vår og høst arrangeres strikkekafe - en meget populær aktivitet blant bygdefolket. Hemne Husflidslag hevder at man ikke behøver å strikke for å bli med på strikkekafé, her er det også rom for annet håndarbeid - åpent for alle!

Også barn er høyst velkomne til Hemne Husflidslag. I høstferien, før jul og i vinterferien arrangeres arbeidsstue for barn.

Ta deg en tur du også!

Besøk Hemne Husflidslag sine hjemmesider for mer informasjon, og følg med på høstens kurs både på lagets egne sider og på Hemneportalens kalender.

 Hemne Husflidslag 1     Hemne Husflidslag 3

Mandag 18. oktober 2021
Tirsdag 19. oktober 2021
Onsdag 20. oktober 2021
Torsdag 21. oktober 2021
Fredag 22. oktober 2021
hemneprovduaa