StartsidenBoJobbeKultur/fritidTuristinfo
Vi jobber med å flytte innholdet på Hemneportalen over på en ny plattform for hele Heim.
Foreløpig er foreningsregister og kalender fjernet fra Hemneportalen.
Vi skal snart få denne informasjonen ut på et nytt sted.

Gårdseiendom til salgs/leie

Hemne får mange henvendelser fra folk som søker seg ut på landsbygda. Mange lurer på om det finnes ledige gårds-/småbruk for salg/leie.

Har du en gårdseiendom som du/dere vurderer å selge eller leie ut, så send oss noen en e-post om dette. Vi legge det ut på Hemneportalen GRATIS for deg.

typebilde
Tema

Publ. 28.11.11 kl 09:45

Aldersheimen blir "hytte"

Se hele artikkelen

Sør-Trøndelag: En familie på 15 har kjøpt Eidsfossen Herregård på Eide i Hemne av Tanja og Frank Solem for nærmere 2 millioner kroner.

Publ. 20.06.11 kl 15:00

Gårdsbruk på Holla selges

Se hele artikkelen

Hemnetakst melder om at et nedlagt småbruk på Holla er til salgs. Visning i morgen.

Publ. 20.06.11 kl 12:00

Gårdseiendommer på Hemneportalen

Se hele artikkelen

Hemne får mange etterspørsler fra folk som søker seg ut på landsbygda. Har du en gårdseiendom som du vurderer å selge eller leie ut, så send oss e-post om dette, så legger vi det ut på Hemneportalen GRATIS for deg.


Bosettingsprosjekter gir resultat

Se hele artikkelen

"Lys i alle glas" er et bosettingsprosjekt for 12 kommuner i Buskerud. I prosjektperioden fra 2007 til 2011, er det solgt 66 bruk som var uten fast bosetting. I tillegg er 27 bruk leid bort, og 28 eiere har selv bosatt seg på bruket. Selv om mange bruk er solgt, er det fortsatt mange flere som er interessert i å kjøpe enn det som er tilgjengelig.

Halve byen vil til bygda

Se hele artikkelen

I mange sammenhenger trekker man fram at det ikke er marked for å selge og leie ut gårds-/småbruk. Så feil går det an å ta. Hele 400.000 nordmenn av den urbane befolkningen kan tenke seg å flytte til distrikts-Norge.

Liste over gårdseiendommer til salgs/leie

Se hele artikkelen

Her finner du en oversikt over gårdseiendommer til salgs/utleie. Har du en gårdseiendom som du/dere vurderer å selge eller leie ut, så send oss noen ord på e-post post@hemneportalen.no om dette, så kan vi legge det ut på Hemneportalen gratis for deg.

Søndag 23. januar 2022
Mandag 24. januar 2022
Tirsdag 25. januar 2022
Onsdag 26. januar 2022
Torsdag 27. januar 2022
hemneprovduaa