StartsidenBoJobbeKultur/fritidTuristinfo

Gårdseiendom til salgs/leie

Hemne får mange henvendelser fra folk som søker seg ut på landsbygda. Mange lurer på om det finnes ledige gårds-/småbruk for salg/leie.

Har du en gårdseiendom som du/dere vurderer å selge eller leie ut, så send oss noen en e-post om dette. Vi legge det ut på Hemneportalen GRATIS for deg.

typebilde
Tema

Publ. 28.11.11 kl 09:45

Aldersheimen blir "hytte"

Se hele artikkelen

Sør-Trøndelag: En familie på 15 har kjøpt Eidsfossen Herregård på Eide i Hemne av Tanja og Frank Solem for nærmere 2 millioner kroner.

Publ. 20.06.11 kl 15:00

Gårdsbruk på Holla selges

Se hele artikkelen

Hemnetakst melder om at et nedlagt småbruk på Holla er til salgs. Visning i morgen.

Publ. 20.06.11 kl 12:00

Gårdseiendommer på Hemneportalen

Se hele artikkelen

Hemne får mange etterspørsler fra folk som søker seg ut på landsbygda. Har du en gårdseiendom som du vurderer å selge eller leie ut, så send oss e-post om dette, så legger vi det ut på Hemneportalen GRATIS for deg.


Bosettingsprosjekter gir resultat

Se hele artikkelen

"Lys i alle glas" er et bosettingsprosjekt for 12 kommuner i Buskerud. I prosjektperioden fra 2007 til 2011, er det solgt 66 bruk som var uten fast bosetting. I tillegg er 27 bruk leid bort, og 28 eiere har selv bosatt seg på bruket. Selv om mange bruk er solgt, er det fortsatt mange flere som er interessert i å kjøpe enn det som er tilgjengelig.

Halve byen vil til bygda

Se hele artikkelen

I mange sammenhenger trekker man fram at det ikke er marked for å selge og leie ut gårds-/småbruk. Så feil går det an å ta. Hele 400.000 nordmenn av den urbane befolkningen kan tenke seg å flytte til distrikts-Norge.

Liste over gårdseiendommer til salgs/leie

Se hele artikkelen

Her finner du en oversikt over gårdseiendommer til salgs/utleie. Har du en gårdseiendom som du/dere vurderer å selge eller leie ut, så send oss noen ord på e-post post@hemneportalen.no om dette, så kan vi legge det ut på Hemneportalen gratis for deg.