StartsidenBoJobbeKultur/fritidTuristinfo
Vi jobber med å flytte innholdet på Hemneportalen over på en ny plattform for hele Heim.
Foreløpig er foreningsregister og kalender fjernet fra Hemneportalen.
Vi skal snart få denne informasjonen ut på et nytt sted.

Redigere på forening og legge til aktiviteter

Da har vi endelig fått til en ferdig løsning som gjør at du kan redigere informasjon om din forening og også legge til aktiviteter i kalenderen. Les videre og si fra til alle som du vet har ansvar i foreninger i Hemne.
nyhetsbilde
typebilde
Info

Oppdatert: 27.09.18

Foreningsregisteret

Foreningsregisteret på Hemneportalen er det eneste offisielle registeret over foreninger i Hemne og er et samarbeid mellom Hemne kommune og Hemneportalen. Her finnes det nå nærmere 150 foreninger som er i drift.

Bli bruker på Hemneportalen

For at du skal kunne redigere informasjon i foreningsregisteret må du registrere deg som bruker på Hemneportalen. Det gjør du ved å klikke "Ny bruker" oppe til høyre og fylle ut skjemaet. Når du senere skal tilbake kan du bare logge inn med det brukernavnet og passordet du oppga ved registrering. Som brukernavn anbefaler vi at du bruker din e-post adresse.

Vi har sendt ut en kode til foreningene

Vi har nå sendt ut en e-post til alle foreninger som vi har e-post adresse på. Der ligger det litt informasjon og en spesiell kode. Denne koden skal du bruke for å knytte din bruker til foreningen. Du som bruker kan ha mange foreninger og etter hvert bedrifter knyttet til deg. Dermed trenger du bare å huske ditt brukernavn/passord for å få tilgang til alle.

Tilknytte forening

Når du er logget inn på portalen klikker du navnet ditt oppe til høyre. Du kommer da til "Mine enheter". Dersom du vil knytte deg til en forening, legger du inn aktuell kode i feltet og klikker Tilknytt. Etter at du har bekreftet ligger den nye foreningen i lista de under "Mine enheter".

Se på og redigere forening

Klikk på foreningen i lista for å se den aktuelle foreningssiden. Klikk knappen "Endre" for å få tilgang til å oppdatere informasjonen som står om foreningen. Klikk Lagre når du er ferdig. Nederst til høyre ser du hvem som har tilgang til å redigere på foreningen.

Legge inn aktiviteter i kalenderen

Når du står inne på foreningen du er tilknyttet, kan du klikke "Ny aktivitet" for å legge inne en ny aktivitet i kalenderen. Fyll ut skjemaet og klikk "Lagre". Du kan siden gå inn på aktiviteten og klikke "Endre" for å oppdatere opplysningene.

I denne videoen kan du se hvordan det fungerer

Søndag 23. januar 2022
Mandag 24. januar 2022
Tirsdag 25. januar 2022
Onsdag 26. januar 2022
Torsdag 27. januar 2022
hemneprovduaa