StartsidenBoJobbeKultur/fritidTuristinfo
Vi jobber med å flytte innholdet på Hemneportalen over på en ny plattform for hele Heim.
Foreløpig er foreningsregister og kalender fjernet fra Hemneportalen.
Vi skal snart få denne informasjonen ut på et nytt sted.

Hemneportalen og Facebook

Mange folk i Hemne bruker Facebook flittig, og Hemneportalen vil være med.
nyhetsbilde
typebilde
Info

Oppdatert: 03.07.11

Vårt mål

Dersom vi får alle i Hemne til å bruke Hemneportalen som sin startside, vil det rett og slett bli enda mye bedre å bo i Hemne. Fordi da vil alle vite om det som skjer, og flere får mulighet til å delta.

Mange er på Facebook

Statistikken forteller at mer enn 2.000 personer i Hemne bruker Facebook. Derfor er Facebook viktig for Hemneportalen, og allerede kommer omlag 13% av besøkene på Hemneportalen fra Facebook.

Hemneportalen på facebook

Hemneportalen har fått egen Facebookside, og du finner den på facebook.com/hemneportalen eller ved å søke etter Hemneportalen på Facebook. Vi vet ikke enda helt hva vi legger ut på Facebooksidene, men det er en fin mulighet til å gi oss kommentarer der.

Liker du?

Hvis du liker Hemneportalen, kan du si fra om det. Det gjør du ved å klikke "Liker" når du er inne på facebooksiden vår, eller ved å klikke "Liker" i venstremenyen på nettsidene våre. Når mange liker Hemneportalen betyr det at flere vil høre om den, flere liker den og flere bruker den. Og da blir den bedre og bedre.

Dele på Facebook

Når du ser noe på portalen som du synes er bra, kan du dele det på Facebook. Bare klikk Facebook-logoen rett under bilde på en artikkel, nyhet eller aktivitet. På den måten vil andre bli oppmerksom på den saken og flere får det med seg.

Så derfor: Hemneportalen + Facebook = Liker

Søndag 23. januar 2022
Mandag 24. januar 2022
Tirsdag 25. januar 2022
Onsdag 26. januar 2022
Torsdag 27. januar 2022
hemneprovduaa