StartsidenBoJobbeKultur/fritidTuristinfo

PC-problemer?

Driver med IT/PC service og reparasjoner innenfor de fleste områder, og har nå tatt over hele tekniske avdelingen for Expert. Vi konverterer også analog film til DVD.
foreningsbilde
typebilde
Bedrift
 

Oppdatert: 27.08.18

Informasjon

Driver med PC reparasjoner på de fleste områder og har nå tatt over hele teknisk avdeling fra Expert. 

Vi gjenoppretter tapt data, får liv i kræsja PC-er, virusfjerning og tuneup av trege PC-er, full rens av PC, temp filer og register, og fysisk rengjøring av vifter med trykkluft. Bygging og oppdateringer av PC-er, nettverk, oppsett av nye PC-er, e-post, antivirus osv. 
I tillegg driver vi med film konvertering fra all analog film som VHS, VHS-C Video 8 og Hi8 til DVD eller andre formater.

Kategori:

Privat tjenesteyting

Kontakt:

920 56 101

computermannen@gmail.com

http://pc-problemer.webs.com

Robert Czari

Besøksadresse

Stølan 2a
7200 Kyrksæterøra

Andre opplysninger

1

992 192 984

17.01.2008

Evt. sertifiseringer

Ingeniør/økonom (HIG/ HIST) Data og Multimedia MSCE sertifisert Nettverksdrift (HIST) Grafisk Design IGM Oslo

Søkeord

Driver med PC reparasjoner på de fleste områder og har nå tatt over hele teknisk avdeling fra Expert Hemne. Vi gjenoppretter tapt data, får liv i kræsja PC-er, virusfjerning og tuneup av trege PC-er, full rens av PC, temp filer og register, og fysisk rengjøring av vifter med trykkluft. Bygging og oppdateringer av PC-er, nettverk, oppsett av nye PC-er, e-post, antivirus osv. I tillegg driver vi med film konvertering fra all analog film som VHS, VHS-C Video 8 og Hi8 til DVD eller andre formater. Også noen formater av digitale kassetter overføres til DVD.

Grupper